ALLSAFE Climb4School Rwanda, Congo Nile Trail

Inschrijving geopend!
 
5e ALLSAFE Climb4School – editie: Rwanda, Congo Nile Trail. Naar de bron van de Nijl.
ALLSAFE organiseert iedere 2 jaar een expeditie om zoveel mogelijk kinderen in de sloppenwijk Kibera in Nairobi (Kenia) naar school te laten gaan. Voor € 100 kan een kind een jaar lang naar de lagere school en voor € 200 naar de middelbare school. Expeditieleden laten zich per kilometer sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen en worden hierin door een professioneel team begeleid. En ook jij kan meedoen!
 
De 5e Climb4School missie vindt plaats van 30 september tot 7 oktober 2023 in Rwanda: het land van duizend heuvels, Lake Kivu en het Nationaal Park Nyungwe Forest. In dit best bewaarde nevelwoud werd in 2006 de verst verwijderde bron van de Nijl gevonden. In 5 dagen hiken we 100 km via het zuidwesten naar het ontstaan van de bron, door naar het noordwesten over mistige paden, door dorpjes, langs theeplantages en de rijk begroeide oevers van Lake Kivu.
 
Ook meteen enthousiast geworden? Klik dan hier http://bit.ly/3FiNd5z om je in te schrijven als expeditie lid. Na de aanmelding ontvang je aanvullende informatie en een officieel inschrijfformulier. Ook kan je je inschrijven voor de informatieavond op 12 januari 2023 via climb4school@allsafe.nl.
 
Houd de Climb4School Facebookpagina in de gaten voor wekelijkse funfacts over Rwanda, de route, de mogelijkheid tot doneren en meer!