Spinnen4life Mijdrecht

Spinnen4Life

Spinnen voor het goede doel!

In samenwerking met Optisport, Beuving Lifestyle en Amstelhof kunnen we hopelijk op korte termijn (25-9 is geannuleerd) weer spinnen op het plein in Mijdrecht om de mensen in de grootste sloppenwijk van Afrika; Kibera in Kenia te steunen in deze zeer zware tijd. Van 11 tot 16 uur – 5 uur lang fietsen, op heerlijke beats, onder begeleiding van goede en fanatieke instructeurs.

De nood in de sloppenwijk is nog steeds erg hoog is. Doe mee met het doel om geld in te zamelen om de mensen in Kibera te kunnen voorzien in hun eerste levensbehoefte. Want daar gaat het helaas om in veel ontwikkelingslanden tijdens deze Corona crisis. De situatie in Kibera is nog steeds zeer uitdagend. De scholen zijn wel weer gestart begin 2021, maar veel mensen zitten nog steeds zonder werk en hebben geen enkel sociaal vangnet. Geen werk voor ouders, betekent geen inkomen. Geen inkomen, geen geld voor de basis levensbehoeftes en dus geen eten. Heel bizar. Wij zijn al vanaf het voorjaar van 2020 voedselpakketten aan het uitdelen en wij gaan daar voorlopig nog mee door de komende maanden.

Wil jij ook graag jezelf weer even goed uitdagen op de fiets en tegelijkertijd deze mensen helpen? Schrijf je dan nu in!

Deelnemers kunnen kiezen uit 4 soorten pakketten:

  • Pro Spinnen Pakket (Euro 50,-):1 fiets voor 1 deelnemer, Goodybag en shirt
  • Duo Spinnen Pakket (Euro 60,-): 1 fiets voor max 2 deelnemers, Goodybags en shirts
  • Five Spinnen Pakket (Euro 90,-): 1 fiets voor max 5 deelnemers, Goodybags en shirts
  • Bedrijfsfiets (Euro 200,-): 1 fiets voor max 5 deelnemers, Goodybags, shirts, sponsorvermelding, consumptiebonnen

Help mee!

Om te zorgen dat wij met z’n allen de gezinnen in Kibera kunnen helpen, vragen wij iedereen zich te laten sponsoren door vrienden, familie, collega’s en/of kennissen. Voor 25 Euro kunnen wij voor een groot gezin een maand eten kopen. Wij hopen dat wij op jullie steun kunnen rekenen en laten wij er gezamenlijk een prachtig resultaat van maken zodat wij zoveel mogelijk gezinnen in de komende  periode kunnen helpen. Tenslotte fiets je niet alleen voor je zelf maar ook voor een ander!
Een leuk evenement met als extra doeleinde om geld in te zamelen voor de kinderen en hun familie van de scholen van Stichting4Life. Doelstelling van dit evenement: 120 gezinnen 3 maanden van eten voorzien (= € 12.000,-).

Door de steun van onze vrienden, donateurs en sponsoren krijgen kinderen de kans om naar school te gaan in de sloppenwijk in Nairobi. Bedankt!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte