EVENTS

Het organiseren van evenementen is een van de methodes van Stichting4Life om geld in te zamelen voor de projecten. Hiermee creƫren we win-win situaties voor iedereen. Deelnemers hebben een leuk en uitdagend evenement en doordat zij zich laten sponsoren komt er geld binnen voor de projecten in Kenia. Evenementen die we door het jaar organiseren zijn:

• Keeztoernooi, afhankelijk van de Corona situatie, zal dit evenement in 2022 weer worden georganiseerd
  • Golfen4Life, 20 mei 2022
  • Spinnen4Life, voorjaar 2022, datum nog te bepalen
  • Montven2, 22 – 25 juni 2022
  • Adventure4life, Kenia, september 2022 afhankelijk van Corona situatie
  • Walk4School, datum nog te bepalen afhankelijk van Corona situatie
  • Yoga4Life, nog geen datum bekend

Golfen4life

13 mei 2022

Voor de eerste keer organiseert Stichting4Life met Richard van Stralen een golftoernooi in samenwerking met Golfpark Wilnis. Wij hebben voor deze dag een zeer compleet programma samengesteld.

Spinnen4Life

Voorjaar 2022

Spinnen4Life zal in het voorjaar van 2022 weer plaatsvinden op het plein in Mijdrecht. Zodra we nieuwe informatie hebben, dan zullen we dat hier publiceren.

Montven2 - Fietstour

22 t/m 25 juni 2022

Nadat wij onze fietstocht de afgelopen 2 jaar hebben moeten afzeggen hebben wij besloten om het originele programma om te gooien en te kiezen voor de mythische berg Mont Ventoux. Na alle lockdown ellende vinden wij het tijd om voor de berg der bergen te kiezen. Wij hebben inmiddels een optie genomen op onze accommodatie in Bedoin en voor ons is het nu van belang om zo snel mogelijk te onderzoeken hoeveel fietsers er met ons mee willen op dit prachtige avontuur.

Adventure4Life

Gecanceld en doorgeschoven naar september 2022

Samen met Adventure Bike Trails organiseren wij een uitdagend mountainbike avontuur in Kenia: Adventure4Life. Tijdens deze reis zullen wij ook een bezoek brengen aan de projecten van Stichting4Life in Kibera, Nairobi.

Walk4School

Datum nog te bepalen in 2022

In 2022 is de vijfde (jubileum) editie van Walk4School. Een leuke wandeltocht van 2 dagen voor jong en oud! Wandelingen van rond de 20 km per dag. Deze keer in de buurt van het prachtige Nationaal Park de Weerribben.