Events

Het organiseren van evenementen is een van de methodes van Stichting4Life om geld in te zamelen voor de projecten. Hiermee creëren we win-win situaties voor iedereen. Deelnemers hebben een leuk en uitdagend evenement en doordat zij zich laten sponsoren komt er geld binnen voor de projecten in Kenia. Evenementen die we door het jaar organiseren zijn:

• Keeztoernooi, afhankelijk van de Corona situatie, zal dit evenement in 2023 mogelijk weer worden georganiseerd
  • Spinning4Life, afhankelijk van de animo in 2023 kunnen wij dit evenement nog een keer organiseren
  • Stel4io 2023, 21 juni – 24 juni 2023
  • Adventure4life, Kenia, september 2023 afhankelijk van Corona situatie
  • Walk4School, datum nog te bepalen afhankelijk van Corona situatie
  • Yoga4Life, nog geen datum bekend

Spinning4Life

Afhankelijk van animo gaat dit in voorjaar 2023 door. Wij gaan wij in samenwerking met Optisport, Beuving Lifestyle, Amstelhof en MTC-Fysiotherapie weer spinnen op het plein in Mijdrecht. Om de mensen in de grootste sloppenwijk van Afrika; Kibera, Kenia te steunen in deze zeer zware tijd.

Stel4io – Fietstour

21 juni t/m 24 juni 2023. Na het geweldige succes op de Montventoux in 2022 gaan wij komend jaar ook weer richting een mythische berg de Stelvio. Een van de meest spectaculaire bergen met prachtige bochten en zeer uitdagende stijgingspercentages.

Adventure4life

Gecanceld en doorgeschoven naar september 2023. Samen met Adventure Bike Trails organiseren wij een uitdagend mountainbike avontuur in Kenia: Adventure4Life. Tijdens deze reis zullen wij ook een bezoek brengen aan de projecten van Stichting4Life in Kibera, Nairobi.

Walk4School

Datum nog te bepalen in 2022 of 2023 In 2023 is de vijfde (jubileum) editie van Walk4School. Een leuke wandeltocht van 2 dagen voor jong en oud! Wandelingen van rond de 20 km per dag. Deze keer in de buurt van het prachtige Nationaal Park de Weerribben.