Events

Het organiseren van evenementen is een van de methodes van Stichting4Life om geld in te zamelen voor de projecten. Hiermee creëren we win-win situaties voor iedereen. Deelnemers hebben een leuk en uitdagend evenement en doordat zij zich laten sponsoren komt er geld binnen voor de projecten in Kenia. Evenementen die we door het jaar organiseren zijn:

 

  • Keeztoernooi, afhankelijk van de Corona situatie, zal dit evenement in 2022 weer worden georganiseerd
  • Spinnen4Life, 11 juni 2022
  • Montven2, 29 juni – 2 juli 2022
  • Adventure4life, Kenia, september 2022 afhankelijk van Corona situatie
  • Walk4School, datum nog te bepalen afhankelijk van Corona situatie
  • Yoga4Life, nog geen datum bekend

Spinning4Life

GAAT HELAAS NIET DOOR​ 11 juni 2022 gaan wij in samenwerking met Optisport, Beuving Lifestyle, Amstelhof en MTC-Fysiotherapie weer spinnen op het plein in Mijdrecht. Om de mensen in de grootste sloppenwijk van Afrika; Kibera, Kenia te steunen in deze zeer zware tijd.

Montven2 – Fietstour

29 juni t/m 2 juli 2022. Dit evenement zit vol. Mocht je toch nog mee willen neem dan contact op met Caroline Schenk Nadat wij onze fietstocht de afgelopen 2 jaar hebben moeten afzeggen hebben wij besloten om het originele programma om te gooien en te kiezen voor de mythische berg Mont Ventoux.

Adventure4life

Gecanceld en doorgeschoven naar september 2023. Samen met Adventure Bike Trails organiseren wij een uitdagend mountainbike avontuur in Kenia: Adventure4Life. Tijdens deze reis zullen wij ook een bezoek brengen aan de projecten van Stichting4Life in Kibera, Nairobi.

Walk4School

Datum nog te bepalen in 2022 of 2023 In 2023 is de vijfde (jubileum) editie van Walk4School. Een leuke wandeltocht van 2 dagen voor jong en oud! Wandelingen van rond de 20 km per dag. Deze keer in de buurt van het prachtige Nationaal Park de Weerribben.