EVENTS

Het organiseren van evenementen is een van de methodes van Stichting4Life om geld in te zamelen voor de projecten. Hiermee creƫren we win-win situaties voor iedereen. Deelnemers hebben een leuk en uitdagend evenement en doordat zij zich laten sponsoren komt er geld binnen voor de projecten in Kenia. Evenementen die we door het jaar organiseren zijn:

• Keeztoernooi, afhankelijk van de Corona situatie, zal dit evenement later dit jaar weer worden georganiseerd
  • Spinnen4Life, 25 september 2021 – geannuleerd
  • Golfen4Life, 20 mei 2022
  • Walk4School, oktober 2021, datum nog te bepalen afhankelijk van Corona situatie
  • Ballon4Life, Vogezen, dit evenement is gecanceld en wordt verschoven naar mei/juni 2022
  • Adventure4life, Kenia, dit evenement is gecanceld en wordt verschoven naar september 2022
  • Yoga4Life, nog geen datum bekend

Spinnen4Life

Zaterdag 25 september 2021 – geannuleerd

Helaas hebben we Spinnen4Life op 25 september moeten annuleren i.v.m. de Corona maatregelen. Zodra we nieuwe informatie hebben, dan zullen we dat hier publiceren.

Golfen4life

20 mei 2022, afhankelijk van Corona situatie

Voor de eerste keer organiseert Stichting4Life met Richard van Stralen een golftoernooi in samenwerking met Golfpark Wilnis. Wij hebben voor deze dag een zeer compleet programma samengesteld.

Walk4School

oktober 2021

In 2021 is de vijfde (jubileum) editie van Walk4School. Een leuke wandeltocht van 2 dagen voor jong en oud! Wandelingen van rond de 20 km per dag. Deze keer in de buurt van het prachtige Nationaal Park de Weerribben.

Ballon4Life - Fietstour

Gecanceld en doorgeschoven naar mei/juni 2022

Voor de fietstour van 2022 is gekozen voor het prachtige landschap van de Vogezen in Frankrijk. Een prachtig fietsgebied met vele mogelijkheden en als hoogtepunten beklimmingen als de Grand Ballon, Ballon d’Alsace en Petit Ballon.

Adventure4Life

Gecanceld en doorgeschoven naar september 2022

Samen met Adventure Bike Trails organiseren wij een uitdagend mountainbike avontuur in Kenia: Adventure4Life. Tijdens deze reis zullen wij ook een bezoek brengen aan de projecten van Stichting4Life in Kibera, Nairobi.